Stofferpix By Kristoffer Ihlen
Badebro i solnedgang1-Edit-2.jpg

LESVOS

Skala Skamnia

Skala Skamnia ligger nord for Molllivos, og er en lille fiskerby på den nordlige del af Lesvos. Landsbyen er fødestedet til forfatteren Stratis Myrivilis (1890-1969), der skrev novellen Panagia Gorgona, inspireret af Madonna's lille kirke, bygget på en lille klippe nede ved havnen. Skala Skamnia er et af de smukkeste steder på øen med mange værelser til leje, og gode strandpromenader. Tavernerne serverer frisk fisk, sprutter, og skaldyr. Landsbyen byder også på flere smukke små strande, hvis du blev fristet til et bad i Det Ægæiske Hav. Landsbyen er bevaret i en traditionel stil med vidunderlige brostensbelagte veje og en fantastisk udsigt over Ægæerhavet og den tyrkiske kyst. Denne lille perle er et af de steder at opleve. Nyd den storslåede solnedgang og server dig de bedste ingredienser, som havet kan tilbyde. Og med en lille Ouzo ved siden af det kan du ikke gå galt.