Skala Skamnia.

Skala Skamnia ligger lige nord for Molllivos, og er en lille fiskerlandsby ved den nordlige del af Lesvos. Landsbyen er fødestedet til forfatteren Stratis Myrivilis (1890 - 1969), der skrev romanen Panagia Gorgona, inspireret af den lille kirke Madonna, som har været bygget på en lille klippe ud til havet. Skala Skamnia er et af de mest turistede steder på øen med mange værelser til leje, og gode taverner tæt ved havet der serverer frisk fisk, og skaldyr. Landsbyen tilbyder også flere smukke små strande hvis du skulle være fristet til et bad i det Ægæiske hav. Landsbyen er bevaret i en traditionel stil, med vidunderlige brostensbelagte veje, og fantastisk udsigt til det Ægæiske Hav og Tyrkiets kyst. Denne lille perle er et af de steder man skal opleve. Nyd den pragtfulde udsigt i solnedgang, og få serveret de bedste råvarer der havet kan tilbyde. Og en lille Ouzo ved siden af, så kan det ikke gå galt.  

Kirken.

God udsigt til havet.

Sprutter der hænger klar.

Indenfor den lille kirke.