ILLUMINATED LANDSCAPES AND ARCHITECTURE.

Et af de igangværende projekter jeg ikke kan se nogen ende på. Jeg startede tilbage i 2006, og får hele tiden lyst til at vende tilbage til dette projekt. I hele februar måned er der Copenhagen Light Festival, men hvorfor skal man ligefrem lave en Lysfestival når det Københavnske nattelys i sig selv er så smukt som det er. Jeg får nok tid til at fotografere denne Lysfestival, men dersom du er specielt interesseret i lyset om natten, så tag det helt med ro, og fortvivl ikke. Lyset er der altid. Fra solen går ned, og gennem hele natten vil der være et fantastisk smukt lys, og specielt langs med havnen. Nattelivets lys har jo ikke behov for en kunstig belysning. Det er der i sin helhed, og det er der af naturlige årsager. Og det er i den grad så smukt. Så hvorfor booste det op, med lys der i forvejen er der? Her er så nogle af mine billeder af Københavnernatten uden det kunstige lys.